top of page

Aansprakelijkheid

 

Al onze projecten zijn gedekt door zowel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als een all-risk verzekering om een veilige oplevering te garanderen

Kwaliteitscontrole

 

Elke projectfase wordt begeleid door een ervaren bouwadviseur die uiteindelijk de hoge kwaliteit van het opgeleverde werk bevestigt

Alles onder 1 dak

 

Met ons uitgebreide netwerk van experts en diverse professionele onderaannemers kunnen we elk soort bouwproject aan

Totale duurzame renovaties

Het duurzaam renoveren en onderhouden van gebouwen en bedrijfspanden om hun energie-efficiëntie en hun waarde te verhogen. We geven je altijd graag ons advies uit onze ervaring om je te helpen het beste resultaat te behalen.

IMG_20220906_130040.jpg

Portefeuille

Over

De projecten bij Diagonal Renovations worden geleid door Ben Engelsman, een vastgoedprofessional die toezicht houdt op de bouwteams en vakmensen die de werkzaamheden ter plaatse uitvoeren. Met jarenlange ervaring leiden Ben en zijn deskundige adviseurs de operatie om projecten succesvol, op tijd en met de hoogste kwaliteit op te leveren.

De CAN-DO-aanpak van het bedrijf stelt het bedrijf in staat om complexe totaalrenovaties en nieuwbouwprojecten met alles onder één dak aan te pakken.

IMG_8696_edited.jpg

Werkwijze

Beginnend bij het ontmoeten van de klanten, het drinken van een kopje koffie en het begrijpen van de benodigde werkzaamheden. Er is geen vervanging om het persoonlijk te zien.

Zodra we de tekeningen van de architect klaar hebben, kunnen we beginnen met de planningsfase. Daar simuleren we het project, kiezen we het meest geschikte team, berekenen we de duur en de materialen.

Vanaf het begin worden onze klanten op de planning van het project geïnformeerd over wanneer ze klaar moeten zijn om dingen te kopen, te bestellen en voor te bereiden, zoals badkameraccessoires, verlichting, keuze van de vloer, enzovoort.

Zodra we groen licht hebben voor het project, gaan we op volle kracht vooruit om de planning te verslaan!

Naast onze professionele bouwers wordt elke fase in het project begeleid door een bouwadviseur die continu een kwaliteitscontrole uitvoert op de bouwwerkzaamheden en de voortgang.

 

Bij oplevering van het project voeren we een volledige inspectie uit van alle uitgevoerde taken en diensten om onze klanten een transparant overzicht van het werk te geven.

Offerte

Laan van Kronenburg 14,
1183 AS Amstelveen

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page